Nooit meer een onvoldoende - Lotte Witké

Download Nooit meer een onvoldoende in pdf gratis

Je staat op het punt om Nooit meer een onvoldoende in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Lotte Witké dat is gepubliceerd op 2023-08-22. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789043928458. Het heeft 208 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De studeertips en tricks van Tiktokker @lotteleert gaan je helpen om nooit meer een onvoldoende te halen. Effectief, maar vooral ook leuk.

Hét boek van TikTok-fenomeen @lotteleert waardoor onvoldoendes halen tot het verleden behoort!

Lotte Witké was helemaal klaar met alle saaie leermethodes en ging op zoek naar leukere en vooral effectievere manieren van leren. Waar haal je de motivatie vandaan? Hoe organiseer je je huiswerk en opdrachten? Hoe kun je het beste en het snelst leren? En hoe haal je echt het beste uit jezelf?

In dit boek deelt ze de tips en tricks waarmee ze uitgroeide van een ‘zesjesleerling’ tot een uitblinker die cum laude haar middelbare school voltooide. Je leest er alles over het verbeteren van je motivatie, focus en mentale gezondheid. En ook over plannen, effectieve leermethodes, productiviteit en mindset.

'Nooit meer een onvoldoende' is voor iedereen die klaar is om het beste uit zichzelf te halen op school. Laat je inspireren door Lotte! Ze motiveert je om tot het uiterste te gaan en leert je dat leren ook leuk kan zijn, met betere resultaten als gevolg.

Een boek voor leerlingen en studenten die simpelweg over willen naar het volgende jaar, beter willen presteren op school of meer uit zichzelf willen halen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Nooit meer een onvoldoende"
Auteur van het boek: Lotte Witké
ISBN: 9789043928458
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 208
Datum van uitgave: 2023-08-22
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Nooit meer een onvoldoende full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Nooit meer een onvoldoende epub, download Nooit meer een onvoldoende pdf gratis, download Nooit meer een onvoldoende zonder registratie, Nooit meer een onvoldoende volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir