Negatief zelfbeeld behandelen -

Download Negatief zelfbeeld behandelen in pdf gratis

Je staat op het punt om Negatief zelfbeeld behandelen in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2018-03-15. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789024420674. Het heeft 264 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Psycholoog Manja de Neef bespreekt waar zij tegen aanloopt in het behandelen van patiënten met een negatief zelfbeeld. Ze schetst de filosofie achter de behandeling, en geeft antwoord op de vraag: 'Hoe dan?' In 2010 schreef Manja de Neef het (zelfhulp)boek Negatief zelfbeeld. Inmiddels zijn er meer dan 24.000 exemplaren van verkocht. Tijdens haar vele trainingen merkte zij dat therapeuten een grote behoefte hebben aan concrete voorbeelden, en daarom schreef ze voor hen Negatief zelfbeeld behandelen. In het boek geeft de auteur specifieke richtlijnen voor de behandeling van een negatief zelfbeeld. Het zijn geen letterlijke voorschriften, maar voorbeelden die in de praktijk toepasbaar zijn. Ze bespreekt waar zij tegen aanliep in haar behandelingen en geeft de oplossingen die zij daarvoor vond. Ook komen thema's aan de orde die de therapeut houvast bieden gedurende de behandeling.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Negatief zelfbeeld behandelen"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789024420674
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 264
Datum van uitgave: 2018-03-15
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Negatief zelfbeeld behandelen full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Negatief zelfbeeld behandelen epub, download Negatief zelfbeeld behandelen pdf gratis, download Negatief zelfbeeld behandelen zonder registratie, Negatief zelfbeeld behandelen volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir