Natuurlijk zien en de Bates Methode - Saskia Naber

Download Natuurlijk zien en de Bates Methode in pdf gratis

Je staat op het punt om Natuurlijk zien en de Bates Methode in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Saskia Naber dat is gepubliceerd op 2016-11-15. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789081431873. Het heeft 256 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Zodra je zicht maar een beetje achteruit gaat, krijg je een bril. Waar je vervolgens voor de rest van je leven aan vastzit en die niets doet om je zicht te verbeteren. Integendeel; vaak heb je al snel een sterkere nodig.

Hoe raar is dat? Als je last hebt van je knie ga je er toch ook niet vanuit dat je nooit meer kan lopen zonder krukken of prothese? Helemaal vreemd is dat het gros van de mensen die wazig zien, normale gezonde ogen hebben. Fysiek gezien is er niets mis mee.

Waar wél wat mis mee is, is de manier waarop we onze ogen gebruiken.
Want waar men vroeger tot op hoge leeftijd prima bleef zien, gaat tegenwoordig 98% van de Nederlandse bevolking aan de bril. Op steeds jongere leeftijd.

Wat is er met ons zicht gebeurd?

Sinds de mens is gaan lezen en schrijven hebben we onszelf zie-gewoontes aangeleerd die voor het oog niet natuurlijk zijn. Laat staan nu we continue computers, tablets en smartphones gebruiken: oogspieren verkrampen, de oogbol vervormt en ons zicht vertroebelt.

Slecht zien is dan ook bijna altijd het gevolg van slechte gewoontes.

Dat is goed nieuws. Want als je zicht door slechte gewoontes achteruit gaat, zorgen goede gewoontes ervoor dat je je zicht in stand houdt en zelfs kan verbeteren. De oogarts Dr. William H. Bates heeft daar een zó simpele en doeltreffende methode voor ontwikkeld, dat het bizar is dat (bijna) niemand dit doet.

De schrijfster wil daar met dit boek verandering in brengen. Ze beschrijft de methode op een duidelijke en heldere manier; direct zelf toepasbaar.

In het boek:
- Hoe je kunt voorkomen dat jouw zicht, en dat van je kinderen, achteruit gaat zodat je - tot op hoge leeftijd - niet afhankelijk wordt van een bril of lenzen
- Waarom een bril het probleem vergroot en je steeds sterkere glazen nodig hebt.
- Hoe je - als je al een bril draagt - het proces kan omkeren.
- Hoe je de kans op ernstige oogziektes drastisch kan verminderen.
- Waarom ogengymnastiek niet helpt, maar goede zie-gewoontes des te meer.
- Hoe je vermoeide, gespannen en pijnlijke ogen voorkomt tijdens dagelijkse bezigheden zoals lezen, tv-kijken en computeren.
- Hoe de Batesmethode jouw zicht kan verbeteren, of je nu bijziend, verziend of andere zichtproblemen hebt.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Natuurlijk zien en de Bates Methode"
Auteur van het boek: Saskia Naber
ISBN: 9789081431873
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 256
Datum van uitgave: 2016-11-15
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Natuurlijk zien en de Bates Methode full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Natuurlijk zien en de Bates Methode epub, download Natuurlijk zien en de Bates Methode pdf gratis, download Natuurlijk zien en de Bates Methode zonder registratie, Natuurlijk zien en de Bates Methode volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir