Mindfulness werkboek -

Download Mindfulness werkboek in pdf gratis

Je staat op het punt om Mindfulness werkboek in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2018-01-03. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789401451758. Het heeft 248 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Met mindfulness kan je een nieuwe kracht ontdekken die je bijstaat in je leven, ook in de moeilijkste momenten. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode leert je stap voor stap de vaardigheden om stress aan te pakken, minder te piekeren en depressie te voorkomen. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, een heldere focus en emotionele intelligentie. Dit boek combineert op een unieke manier mindfulness met sleutelelementen uit de positieve en cognitieve psychologie en Mind/Body Medicine. Zo kan jij optimaal het geluk van je leven in handen nemen. Werkboek met tal van oefeningen en acht gratis downloads.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Mindfulness werkboek"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789401451758
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 248
Datum van uitgave: 2018-01-03
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Mindfulness werkboek full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Mindfulness werkboek epub, download Mindfulness werkboek pdf gratis, download Mindfulness werkboek zonder registratie, Mindfulness werkboek volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir