Microdosing - Maria Johanna

Download Microdosing in pdf gratis

Je staat op het punt om Microdosing in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Maria Johanna dat is gepubliceerd op 2024-02-27. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789043931007. Het heeft 240 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In Microdosing leer je alles over het microdoseren van psychedelica en plantmedicijnen voor meer rust, creativiteit, productiviteit en een heldere focus.

Microdosing is het innemen van een kleine hoeveelheid plantmedicijn of psychedelicum voor een bepaalde periode. Het is een manier om je prestaties te verbeteren, chronische pijn te voorkomen en een verscheidenheid aan mentale klachten zoals angst en depressie te verlichten.

Dit boek biedt inzage in de helende werking van microdosing op basis van recent onderzoek en ervaringsverhalen. De werking van de verschillende middelen wordt duidelijk uitgelegd, waardoor je precies weet welke producten kunnen worden toegepast voor rust, creativiteit, productiviteit en een heldere focus.

Of je nu ervaring hebt met psychedelica of gewoon nieuwsgierig bent om meer te leren; dit boek geeft je de antwoorden die je nodig hebt.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Microdosing"
Auteur van het boek: Maria Johanna
ISBN: 9789043931007
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 240
Datum van uitgave: 2024-02-27
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Microdosing full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Microdosing epub, download Microdosing pdf gratis, download Microdosing zonder registratie, Microdosing volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir