Me vs Brain - Hayley Morris

Download Me vs Brain in pdf gratis

Je staat op het punt om Me vs Brain in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Hayley Morris dat is gepubliceerd op 2023-10-31. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789043931038. Het heeft 336 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In Me vs Brain geeft TikTok- en Instagramsensatie Hayley Morris een inkijkje in haar brein en laat ze zien dat je niet de enige bent die alsmaar blijft piekeren en overdenken.

Heb je last van irrationele gedachten, speel je iedere ongemakkelijke interactie als een film af in je gedachten en overdenk je alle mogelijke uitkomsten van een toekomstig scenario? Dan is dit boek wat voor jou!

TikTok- en Instagramsensatie Hayley Morris biedt met veel humor inzage in een brein dat continu overuren maakt en geeft tips om hiermee om te gaan. Of het nu gaat om een ongemakkelijke date, ontslag nemen of menstruatiecups, in deze gids gaat ze geen onderwerp uit de weg. Ze heeft over alles nagedacht zodat jij dat niet hoeft te doen en je een pauze kunt nemen van je eigen hersenspinsels. Tijdens het lezen van dit boek kom je erachter dat je niet de enige bent die alsmaar alles overdenkt, we doen dit allemaal!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Me vs Brain"
Auteur van het boek: Hayley Morris
ISBN: 9789043931038
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 336
Datum van uitgave: 2023-10-31
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Me vs Brain full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Me vs Brain epub, download Me vs Brain pdf gratis, download Me vs Brain zonder registratie, Me vs Brain volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir