Loslaten kun je leren -

Download Loslaten kun je leren in pdf gratis

Je staat op het punt om Loslaten kun je leren in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2011-09-23. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789000308972. Het heeft 128 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

We gaan allemaal relaties aan in ons leven en we streven allerlei idealen en doelen na. Het is prettig om dingen te pakken, te bewaken en voorgoed vast te houden. Echter, soms is 'loslaten' beter: mensen die zich van je afkeren, mensen die gestorven zijn, de zorg om je kind, je baan die op de tocht staat, je dromen die niet te verwezenlijken zijn en ga zo maar door. Ieder leert om los te laten en wie er goed in wordt, die merkt dat het leven daardoor een stuk eenvoudiger wordt.
Loslaten is een belangrijke voorwaarde om gelukkig en ontspannen te kunnen leven, maar helpt hook bij het leveren van prestaties en het onderhouden van bevredigende relaties. Dit boek beschrijft, met vele voorbeelden, hoe loslaten werkt en welke psychologische processen zicht daarbij voordoen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Loslaten kun je leren"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789000308972
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 128
Datum van uitgave: 2011-09-23
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Loslaten kun je leren full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Loslaten kun je leren epub, download Loslaten kun je leren pdf gratis, download Loslaten kun je leren zonder registratie, Loslaten kun je leren volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir