Lieve oude ziel -

Download Lieve oude ziel in pdf gratis

Je staat op het punt om Lieve oude ziel in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2021-06-28. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789090345772. Het heeft 168 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

* Het boek "Lieve oude ziel" en het boek "uit liefde kies ik voor mezelf" staan" los van elkaar. Het is geen reeks of vervolg.

“Never forget, God gives his toughest battles to his strongest soldiers!”.

Lieve oude ziel.

Het pad van de oude hooggevoelige ziel kent vele diepe, eenzame, rauwe stukken. Hij doorleeft in zijn bestaan vele transformaties. Die snijden dwars door zijn ziel heen, tot op het bot. Hij volgt niet de gebaande paden, en evenmin het huisje-boompje-beestjepad. De oude ziel heeft het gevoel zijn leven maar niet op de rit te krijgen, dat alles steeds wegglipt en hij er geen controle over krijgt, maar niets is minder waar. Hij volgt een rijk, bewogen, uitdagend levenspad, waarbij hij in bewustzijn enorm snel groeit.

De oude ziel leeft heel intens. Hij voelt zich vaak afgewezen, in de steek gelaten, verstoten, eenzaam en alleen. Hij heeft vele levens geleid, waardoor hij op een heel hoge frequentie zit. Een oude ziel maakt heel veel processen mee, met weinig adempauze. Maar waarom is dat zo en hoe ga je om met deze diepe, eenzame, heftige, rauwe stukken, die je vaak amper met iemand kunt delen? Deze ziel voelt zich vaak de vreemde eend in de bijt, niet alleen in het gezin van herkomst, maar ook in het verdere leven. Hij heeft het gevoel dat anderen hem niet begrijpen. Hoe ga je daarmee om? Maar een nog veel belangrijkere vraag: hoe kun je deze donkerte en pijnen van al die levens ombuigen en resetten naar een leven vol liefdevolle en betekenisvolle relaties, geluk, licht, gemak, overvloed, vreugde en blijdschap?

Annemieke Katerberg is transformatiecoach, trainer, schrijver en ex-leerkracht. Een trotse boerendochter, die haar leven met veel bezieling en passie leeft. Haar missie is om mensen aan te raken in hun ontwikkelingsproces, waardoor ze zichzelf gaan helen en uit liefde voor zichzelf kiezen. Waar ze komt zet ze mensen in proces door haar woorden, stem en ogen, eigenlijk door haar hele zijn.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Lieve oude ziel"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789090345772
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 168
Datum van uitgave: 2021-06-28
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Lieve oude ziel full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Lieve oude ziel epub, download Lieve oude ziel pdf gratis, download Lieve oude ziel zonder registratie, Lieve oude ziel volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir