Liefdesbang - Hannah Cuppen

Download Liefdesbang in pdf gratis

Je staat op het punt om Liefdesbang in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Hannah Cuppen dat is gepubliceerd op 2024-02-15. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020221176. Het heeft pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Wil je graag een relatie maar trekt de ander zich steeds terug? Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Of heb je de neiging de ander op afstand te houden als die voor jou wil gaan? Mis je in je relatie de intimiteit? In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatings- en bindingsangst te maken heeft.

Nederland telt meer dan twee miljoen singles. Het blijkt niet eenvoudig de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. En staat die opeens wél voor je deur, dan is het lastig de teugels uit handen te geven. Vervelende ervaringen of verlies hebben je misschien liefdesbang gemaakt.

Hannah Cuppen, zelf ervaringsdeskundige, laat in Liefdesbang zien hoe je je hart weer kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Cuppen durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef dit boek vanuit haar jarenlange zelfonderzoek. Ook interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatings- en bindingsangst. Deze authentieke verhalen maken samen met de inzichten en tips van Cuppen Liefdesbang tot een oplossingsgericht boek, zodat de liefde weer een eerlijke kans krijgt.

Liefdesbang van Hannah Cuppen is een standaardwerk. In deze Limited Edition is een extra hoofdstuk toegevoegd met de tien meest gestelde vragen van de afgelopen decennium. Hannah weet als geen ander wat mensen in de liefde beweegt. Haar zichtbaarheid is bijzonder groot, van podcast tot webinars, ze is een veel gevraagd spreker en een expert op het gebied van de liefde, relaties, verlatings- en bindingsangst. Haar trainingen worden druk bezocht en hoog gewaardeerd. De liefde als een universeel thema en Hannah zelf raakt ons allemaal in het hart.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Liefdesbang"
Auteur van het boek: Hannah Cuppen
ISBN: 9789020221176
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's:
Datum van uitgave: 2024-02-15
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Liefdesbang full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Liefdesbang epub, download Liefdesbang pdf gratis, download Liefdesbang zonder registratie, Liefdesbang volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir