Liefde in Wonderland -

Download Liefde in Wonderland in pdf gratis

Je staat op het punt om Liefde in Wonderland in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2000-01-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789060207567. Het heeft 264 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Liefde in Wonderland: een licht ironische titel voor een boek waarin serieus wordt ingegaan op de relatie tussen cliënt en (alternatieve) hulpverlener. Wonderland, omdat een cliënt zich in de wereld van (alternatieve) geneeswijzen, psychotherapie, spirituele ontwikkeling, astrologie, healing en dergelijke vaak totaal overdonderd voelt. Liefde, omdat de relatie tussen cliënt en hulpverlener vaak allerlei gradaties en kenmerken vertoont van liefde of verliefdheid, zoals bewondering en afhankelijkheid. Deze gevoelens ontstaan op grond van overdracht, maar slaan soms om in teleurstelling en vijandelijkheid, met verwarrende tot pijnlijke misverstanden tot gevolg. Zich baserend op ongeveer dertig jaar ervaring als cliënt en therapeut, beschrijft Riekje Boswijk in dit boek het aandeel van zowel de cliënt als de hulpverlener aan dergelijke verwarringen. Het boek is verhelderend voor cliënten, patiënten, leerlingen of cursisten, en onontbeerlijk voor (alternatieve) hulpverleners en hulpverleners-in-opleiding. Omdat overdracht voorkomt in iedere relatie waarin sprake is van hiërarchie en/of affectie, is deze informatie ook direct van toepassing op werk-, onderwijs-, liefdes- en ouder-kindrelaties.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Liefde in Wonderland"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789060207567
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 264
Datum van uitgave: 2000-01-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Liefde in Wonderland full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Liefde in Wonderland epub, download Liefde in Wonderland pdf gratis, download Liefde in Wonderland zonder registratie, Liefde in Wonderland volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir