Liefde & Geluk -

Download Liefde & Geluk in pdf gratis

Je staat op het punt om Liefde & Geluk in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2021-12-21. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789083032238. Het heeft 128 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Liefde & Geluk – Yasmin Mogahed Een collectie persoonlijke reflecties en citaten Het boek "Liefde & Geluk" is een verzameling van opzichzelfstaande reflecties en citaten, met in fullcolour gedrukte foto's. Over ‘Waarom dit boek?’ schrijft Yasmin Mogahed: “Pijn is echt. Verlies ook. Velen van ons kennen de realiteit van strijd en veel mensen lijden in stilte. Net als velen van jullie heb ik eenzaamheid gekend. Ik heb verslagenheid gekend. Ik besloot het een stem te geven. Alles: de tranen, de pijn en de lessen. De woorden die ik in dit boek vond, werden mijn stem en mijn brief aan de wereld. Er is pijn. Ja, en verlies. Zelfs duisternis. Maar er is ook licht. Er is hoop. Er is schoonheid. En er is ook liefde en geluk.” Yasmin Mogahed is een van de meest bekende en invloedrijke moslimvrouwen in de wereld. Ze heeft Psychologie en Journalistiek & Massacommunicatie gestudeerd en islamitische studies gevolgd bij verschillende geleerden en instituten. Momenteel doceert ze bij meerdere organisaties, schrijft ze voor The Huffington Post en is ze gastdocent bij onder meer de University of Oxford en Harvard University. In haar werk richt Yasmin Mogahed zich met name op spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Naast dit boek is Yasmin Mogahed ook schrijver van het populaire boek "Win je hart terug", de vertaling van de Engelse bestseller “Reclaim your heart”.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Liefde & Geluk"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789083032238
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 128
Datum van uitgave: 2021-12-21
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Liefde & Geluk full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Liefde & Geluk epub, download Liefde & Geluk pdf gratis, download Liefde & Geluk zonder registratie, Liefde & Geluk volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir