Lichtwerker - Sahvanna Arienta

Download Lichtwerker in pdf gratis

Je staat op het punt om Lichtwerker in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Sahvanna Arienta dat is gepubliceerd op 2019-10-22. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020216301. Het heeft 208 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

'Lichtwerker'van Sahvanna Arienta is een boek voor gevoelige mensen die vanuit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen. Herken jij je hierin? Dan is dit een boek voor jou!

'Lichtwerker' van Sahvanna Arienta is een boek voor gevoelige mensen die vanuit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen. Herken jij je hierin? Dan is dit een boek voor jou! Sahvanna Arienta laat zien dat gevoeligheid, intuïtie en empathie ontzettend krachtige instrumenten zijn. Ze geeft aansprekende voorbeelden van andere lichtwerkers en praktische tips hoe je als lichtwerker je kostbare bezit goed kunt beschermen. Lichtwerkers staan als geen ander open voor anderen en hun sprankeling is wat de wereld nu meer dan ooit nodig heeft, maar het is niet altijd even gemakkelijk.

Je hebt de bijzondere opdracht om licht en liefde te verspreiden. Je weet diep van binnen dat je hier niet zomaar op aarde bent. Is het jouw moment om te ontwaken als lichtwerker?

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Lichtwerker"
Auteur van het boek: Sahvanna Arienta
ISBN: 9789020216301
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 208
Datum van uitgave: 2019-10-22
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Lichtwerker full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Lichtwerker epub, download Lichtwerker pdf gratis, download Lichtwerker zonder registratie, Lichtwerker volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir