Lezen, weten en niet vergeten - Mark Tigchelaar

Download Lezen, weten en niet vergeten in pdf gratis

Je staat op het punt om Lezen, weten en niet vergeten in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Mark Tigchelaar dat is gepubliceerd op 2017-05-04. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789000355914. Het heeft 152 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Informatie sneller opnemen, verwerken en onthouden.

Tijdens het lezen denk je vaak aan andere dingen en kom je er halverwege de pagina achter dat je eigenlijk geen idee meer hebt wat je net hebt gelezen. Herkenbaar? Je bent niet de enige. Daarnaast lezen we vaak alleen nog maar scannend een artikel of slaan soms stukken tekst over, omdat we simpelweg te langzaam lezen. We missen hierdoor informatie. Wat voor effect heeft dit op ons werk en onze studie? Op een bepaalde manier worden we weer analfabeet. We kunnen niet meer omgaan met de grote hoeveelheid informatie die we dagelijks moeten verwerken.

• 93% van de mensen is snel afgeleid tijdens het lezen
• 84% kan de volgende dag de informatie niet meer reproduceren
• 72% scant alleen maar informatie, omdat ze te langzaam lezen om alles te lezen

Hoe ga je om met informatie? Hoe zorg je ervoor dat het makkelijker wordt om informatie te verwerken? Hoe zorg je ervoor dat het minder inspanning en vooral ook minder tijd kost om alle informatie te lezen en te onthouden? En hoe blijf je geconcentreerd in een drukke omgeving? Mark Tigchelaar beschrijft in Lezen, weten en niet vergeten een baanbrekende methode om dit voor elkaar te krijgen. De methode bestaat uit acht principes gebaseerd op revolutionair wetenschappelijk onderzoek naar de werking van onze hersenen. Door de praktische aanpak is het geschikt voor iedereen die te maken heeft met veel informatie.

Mark Tigchelaar (1984) studeerde neuropsychologie, is brein-expert en heeft zich gespecialiseerd in hoe mensen meer uit hun hersenen kunnen halen. Hij is auteur van vier boeken, is betrokken bij verschillende televisieprogramma’s over de hersenen en hij heeft wereldwijd meer dan zeventigduizend mensen mogen opleiden in de technieken om meer uit het brein te halen. Mark wordt als trainer gevraagd door onder andere Rabobank, Deloitte, KPN, Menzis, Loyens & Loeff en verschillende ministeries.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Lezen, weten en niet vergeten"
Auteur van het boek: Mark Tigchelaar
ISBN: 9789000355914
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 152
Datum van uitgave: 2017-05-04
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Lezen, weten en niet vergeten full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Lezen, weten en niet vergeten epub, download Lezen, weten en niet vergeten pdf gratis, download Lezen, weten en niet vergeten zonder registratie, Lezen, weten en niet vergeten volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir