Leven zonder je masker -

Download Leven zonder je masker in pdf gratis

Je staat op het punt om Leven zonder je masker in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2024-04-03. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789021488721. Het heeft 296 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Of je nu neurodivergent bent, dit vermoedt of een betere medestander wilt zijn: Leven zonder je masker helpt je wegwijs te worden in de wereld van ADHD en autisme en de touwtjes in handen te krijgen.

Ellie Middleton was vierentwintig toen ze ontdekte dat haar hoofd niet stuk was. Alle puzzelstukjes vielen op hun plek toen ze de diagnose ADHD en autisme kreeg. Eindelijk kon ze beginnen met het verwerken van de trauma’s die ze had opgelopen door zich zo lang onbegrepen te voelen en haar anders zijn te maskeren.

In hapklare stijl, voor whizzy hersenen zoals die van haar, deelt Ellie haar kennis en ervaring op het gebied van mentale gezondheid, zelfdiagnose, pretty privilege en je staande houden op je werkplek en in je vriendenkring. Met als doel dat we neurodivergentie beter leren begrijpen én waarderen.

‘Dit boek gaat een game changer worden.’ – Joshua Fletcher

‘Zo veel aha-momenten en zo mooi geschreven!’ – @FeelGoodClub

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Leven zonder je masker"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789021488721
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 296
Datum van uitgave: 2024-04-03
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Leven zonder je masker full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Leven zonder je masker epub, download Leven zonder je masker pdf gratis, download Leven zonder je masker zonder registratie, Leven zonder je masker volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir