Leven met hooggevoeligheid - Susan Marletta-Hart

Download Leven met hooggevoeligheid in pdf gratis

Je staat op het punt om Leven met hooggevoeligheid in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Susan Marletta-Hart dat is gepubliceerd op 2019-04-15. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789025906993. Het heeft 272 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Susan Marlette Hart laat in 'Leven met hooggevoeligheid' zien dat hooggevoeligheid geen last, maar kracht is. In deze klassieker belicht ze ook de spirituele kant van HSP.

Alles zien en alles horen; een kamer binnenkomen en niet alleen de meubels en de mensen, maar ook de onuitgesproken conflicten waarnemen; veel behoefte hebben aan rust, aan tijd voor jezelf om na te denken en te dromen. Herkenbaar? Dit zijn een aantal voorbeelden van kenmerken van hooggevoelige personen.

'Wie hooggevoelig is, wil vaak vertra­gen waar de rest van de wereld versnelt en wil luisteren naar de stilte wanneer anderen niet kunnen zwijgen.'

Jezelf herkennen in de term hooggevoeligheid is een vorm van thuiskomen. Voor velen blijkt de herkenning van hooggevoeligheid het startpunt van heling, lijmen van vroegere breuken, en herstellen van schade die door onbegrip en mismanagement van het zelf werd gecreëerd. Volgens Susan Marletta Hart hoeven hoogsensitieve mensen geen slachtoffer van hun bijzondere gevoeligheid te zijn, maar kunnen ze die tot hun eigen kracht omvormen.

In ‘Leven met hooggevoeligheid’ belicht ze onder meer de spirituele kant van hooggevoeligheid en laat ze veel ervaringsdeskundigen aan het woord. Zo kun je dit boek ook opvatten als een toegang om dichter bij de verborgen wijsheid van het leven te komen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Leven met hooggevoeligheid"
Auteur van het boek: Susan Marletta-Hart
ISBN: 9789025906993
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 272
Datum van uitgave: 2019-04-15
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Leven met hooggevoeligheid full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Leven met hooggevoeligheid epub, download Leven met hooggevoeligheid pdf gratis, download Leven met hooggevoeligheid zonder registratie, Leven met hooggevoeligheid volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir