Leven met een narcistische ouder - Nina W. Brown

Download Leven met een narcistische ouder in pdf gratis

Je staat op het punt om Leven met een narcistische ouder in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Nina W. Brown dat is gepubliceerd op 2021-11-29. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789057125492. Het heeft 255 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Voel jij je afgewezen, niet geliefd en niet gewaardeerd door een narcistische ouder?

De meeste ouders doen er alles aan om te zorgen dat hun kind zich optimaal ontwikkelt. Het kind staat centraal. Maar ouders met narcistische trekken of een narcistische-persoonlijkheidsstoornis zijn juist gericht op zichzelf en hun eigen behoeften. Zij verlangen continu aandacht en bevestiging van hun kinderen, die vervolgens hun uiterste best doen om hun ouders te behagen en vooral niet te kwetsen. Dit zorgt voor ongezonde patronen die doorwerken tot op volwassen leeftijd.

Deze zelfhulpklassieker helpt volwassen kinderen van narcistische ouders om de negatieve patronen die ontstaan zijn in hun jeugd te doorbreken. Dit praktische boek biedt strategieën, tests, oefeningen en tips voor het omgaan met conflicten, het aangaan van gezonde relaties en het opbouwen van een zinvolle relatie met je ouder. Je zult met meer vertrouwen en empathie voor anderen en met meer zelfwaardering in het leven staan.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Leven met een narcistische ouder"
Auteur van het boek: Nina W. Brown
ISBN: 9789057125492
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 255
Datum van uitgave: 2021-11-29
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Leven met een narcistische ouder full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Leven met een narcistische ouder epub, download Leven met een narcistische ouder pdf gratis, download Leven met een narcistische ouder zonder registratie, Leven met een narcistische ouder volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir