Leven met een bipolaire stoornis - Pascal Sienaert

Download Leven met een bipolaire stoornis in pdf gratis

Je staat op het punt om Leven met een bipolaire stoornis in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Pascal Sienaert dat is gepubliceerd op 2021-04-26. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789401474702. Het heeft 272 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Na de bevalling van haar eerste kind wordt Ann opgenomen met een psychose. Pas negen jaar later vallen de puzzelstukjes in elkaar als ze bij psychiater Pascal Sienaert terechtkomt en de diagnose bipolaire stoornis gesteld wordt.

In dit boek ontplooien zich, zij aan zij, twee verhalen: het herstelverhaal van Ann en het wetenschappelijke verhaal van wat een bipolaire stoornis is en hoe ermee te leven. Verhalen over ups en downs, over worstelen, rouwen, aanvaarden en afstand nemen.

Dit unieke boek combineert het perspectief van een ervaringsdeskundige met dat van een expert en geeft op een heel toegankelijke manier een antwoord op vragen als: Wat is een bipolaire stoornis precies? Welke behandelingen zijn mogelijk? Hoe kun je herval voorkomen? Wat met de invloed op je relaties, je gezin, je werk? En wat houdt herstel concreet in?

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Leven met een bipolaire stoornis"
Auteur van het boek: Pascal Sienaert
ISBN: 9789401474702
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 272
Datum van uitgave: 2021-04-26
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Leven met een bipolaire stoornis full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Leven met een bipolaire stoornis epub, download Leven met een bipolaire stoornis pdf gratis, download Leven met een bipolaire stoornis zonder registratie, Leven met een bipolaire stoornis volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir