Les trois mousquetaires - LFF A2 -

Download Les trois mousquetaires - LFF A2 in pdf gratis

Je staat op het punt om Les trois mousquetaires - LFF A2 in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op . Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789463927277. Het heeft pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Beschrijving

De structuur van het boek:-Een verzameling leesmateriaal in het Frans om de kennis van de grote klassiekers van de Franse literatuur te vermaken, te verrijken en te perfectioneren.-Deze verzameling is toegankelijk vanaf beginnersniveau, ze is georganiseerd in vier niveaus: A1, A2, B1, B2.-Een pedagogisch dossier aan het einde van het werk wordt ondersteund door begripsactiviteiten, thematische kaarten en geïntegreerde antwoorden.-De definitie van moeilijke woorden en uitdrukkingen verschijnt onderaan de pagina. Beschrijving:Het verhaal van D'Artagnan, een zeer ambitieuze jongeman, die zijn geboortestreek Gascogne verlaat.
Hij arriveert in Parijs en ontmoet M. de Treville, commandant van de musketiers van de koning. Het ontbreekt hem niet aan moed en al snel moet hij een duel uitvechten met de drie musketiers Aramis, Athos en Porthos.

Audio: https://lff.hachettefle.fr/

Leesboek Frans A2

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Les trois mousquetaires - LFF A2"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789463927277
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's:
Datum van uitgave:
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Boeken over taal

Waar wacht je nog op om Les trois mousquetaires - LFF A2 full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Les trois mousquetaires - LFF A2 epub, download Les trois mousquetaires - LFF A2 pdf gratis, download Les trois mousquetaires - LFF A2 zonder registratie, Les trois mousquetaires - LFF A2 volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir