Lenormand Verdieping - Renée Merkestijn

Download Lenormand Verdieping in pdf gratis

Je staat op het punt om Lenormand Verdieping in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Renée Merkestijn dat is gepubliceerd op 2023-09-07. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789085484844. Het heeft 230 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

eindelijk het langverwachte vervolg op het succesvolle Lenormandkaarten!

Het grote succes van ‘Lenormandkaarten’ schreeuwt om een vervolg en dat is er nu: ‘Lenormand Verdieping’. In dit vervolg worden kaartleggingen veel meer gespecificeerd in situatieschets of tijdsverloop, het legt precies uit hoe je doorgetelde kaarten duidt en hoe je de weging van kaarten uitvoert in combinaties. Dat bleek voor veel mensen moeilijk te zijn. Je leert niet alleen een probleem maar ook het advies benoemen en leert hoe je jouw algemene duidingen heel concreet maakt. Er wordt ingegaan op het duiden van kaarten waarbij geen richtinggevende vraag is gesteld, zoals bij periodekaarten (dagkaarten, weekkaarten) en bij algemene vragen het geval is. De Grote Legging werd in deel 1 geheel besproken aan de hand van de tijdspadmethode. In dit vervolg wordt ook de dichtbij-veraf methode besproken en worden de methoden met elkaar vergeleken. Waar ‘Lenormandkaarten’ vooral een brede oriëntatie is, gaat ‘Lenormand Verdieping’ veel dieper in op de belangrijkste punten. Stap voor stap krijg je uitleg aan de hand van veel voorbeelden. Ook komen de problemen aan bod die mensen zoal tegenkomen . Voor wie deel 1 ‘Lenormandkaarten’ niet kent: dat boek bevat de basisuitleg, hoe je kaarten moet schudden en uitleggen, hoe je een eerste beeld vormt van de kaartcombinaties en hoe je met medaillons kan werken. Daarnaast worden vele legpatronen behandeld, zoals bijvoorbeeld het Keltische Kruis. Verleden-Heden-Toekomst, Keuzeleggingen, Grote Legging. ‘Lenormandkaarten’ bestel je direct op www.gigaboekshop.nl.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Lenormand Verdieping"
Auteur van het boek: Renée Merkestijn
ISBN: 9789085484844
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 230
Datum van uitgave: 2023-09-07
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Lenormand Verdieping full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Lenormand Verdieping epub, download Lenormand Verdieping pdf gratis, download Lenormand Verdieping zonder registratie, Lenormand Verdieping volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir