Lees, verwonder en ... schrijf! - Li Lefébure

Download Lees, verwonder en ... schrijf! in pdf gratis

Je staat op het punt om Lees, verwonder en ... schrijf! in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Li Lefébure dat is gepubliceerd op 2020-10-29. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789044838862. Het heeft 144 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Een schat aan inspiratie voor kinderen in het basisonderwijs. Door Schoolschrijver en gastdocent creatief schrijven Li Lefébure. Op zoek naar inspirerende schrijfopdrachten? Of naar meer creatief zelfvertrouwen voor je leerlingen? Wil je spelen met taal en hun woordenschat ongemerkt vergroten? Kortom meer plezier brengen in lezen én schrijven? Dan is dit het boek dat je zoekt! Creatief dichten, het nieuws als inspiratiebron, grappige schrijfopdrachten, brieven schrijven: het zijn maar een paar hoofdstukken uit dit praktische boek vol originele uitwerkingen van leerlingen zelf. Waar wacht je nog op? Lees. Verwonder. En... Schrijf!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Lees, verwonder en ... schrijf!"
Auteur van het boek: Li Lefébure
ISBN: 9789044838862
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 144
Datum van uitgave: 2020-10-29
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Boeken over taal

Waar wacht je nog op om Lees, verwonder en ... schrijf! full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Lees, verwonder en ... schrijf! epub, download Lees, verwonder en ... schrijf! pdf gratis, download Lees, verwonder en ... schrijf! zonder registratie, Lees, verwonder en ... schrijf! volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir