Leef langer - Bill Gifford

Download Leef langer in pdf gratis

Je staat op het punt om Leef langer in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Bill Gifford dat is gepubliceerd op 2024-03-14. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789000391974. Het heeft 480 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Een persoonlijke aanpak voor een langer en beter leven – #1 New York Times-bestseller

‘In Leef langer onderzoekt Peter Attia niet alleen de wetenschap van het verlengen van het leven, maar ook van het verlengen van de levenslust.’ Esther Perel, auteur van Liefde in verhouding

  • Wat kun je zelf doen om ouderdomsaandoeningen voor te zijn?
  • Hoe kun je je lichamelijke en cognitieve gezondheid zelf in de hand houden?
  • En wat is de sleutel tot langer gezond leven?

Nog altijd overlijden elk jaar miljoenen mensen aan ouderdomsziekten als hartfalen, kanker, alzheimer en diabetes type 2. En te vaak gaan behandelingen die gericht zijn op het verlengen van de levensduur ten koste van de gezondheid of de kwaliteit van leven. Maar wat als we in plaats van deze ziekten te behandelen ze voor zouden kunnen zijn?

In Leef langer komt arts en ouderdomsexpert Peter Attia met een nieuwe, proactieve en persoonlijke aanpak voor het voorkomen van chronische ziekten en het verlengen van de gezondheid op de lange termijn. Want wat voor de een een risico is, zal bij een ander geen enkel probleem opleveren. Met praktische adviezen en de nieuwste wetenschappelijke technieken en inzichten op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, slaap en mentale gezondheid helpt Attia je een pad uit te stippelen dat werkt voor jou.

Een baanbrekend manifest om je genen te overleven en langer en beter te leven.

Peter Attia is arts en oprichter van Early Medical, een digitaal platform voor een betere gezondheid en een langer leven. Attia behaalde zijn medische graad aan Stanford en volgde een opleiding in algemene chirurgie in het Johns Hopkins Hospital en deed onderzoek in de chirurgische oncologie bij het National Cancer Institute. Daarnaast presenteert hij de podcast The Drive, over gezondheid, geneeskunde en een lang leven.

Bill Gifford is journalist en auteur van The New York Times-bestseller Piepjong. Zijn werk is verschenen in o.a. Scientific American, Men’s Health en tal van andere publicaties.

Over Leef langer:
‘Een van de belangrijkste boeken die je ooit zult lezen.’ Steven D. Levitt, bestsellerauteur van Freakonomics

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Leef langer"
Auteur van het boek: Bill Gifford
ISBN: 9789000391974
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 480
Datum van uitgave: 2024-03-14
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Leef langer full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Leef langer epub, download Leef langer pdf gratis, download Leef langer zonder registratie, Leef langer volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir