Kinderen geven tekens -

Download Kinderen geven tekens in pdf gratis

Je staat op het punt om Kinderen geven tekens in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2005-05-25. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789059720503. Het heeft 161 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Wat kan een kindertekening ons vertellen over de emotionele toestand van een kind? Hoe kunnen we in een tekening de signalen herkennen die kinderen ons proberen te geven? In Kinderen geven tekens worden kindertekeningen beschreven en geanalyseerd vanaf de allereerste krabbels tot en met tekeningen van pubers. Bij de beschrijving van de tekeningen wordt steeds een relatie gelegd met kinderspel. Verder worden er sprekende voorbeelden gegeven vanuit de therapeutische praktijk van de auteur.

Dit boek is een hulpmiddel voor psychotherapeuten, creatief therapeuten, psychologen en natuurlijk voor alle ouders die geïnteresseerd zijn in de psychologische ontwikkeling van het kind. Want het is niet alleen belangrijk maar ook gewoon leuk om de diepere betekenis te begrijpen van het gezonde, normale kind dat tekent en speelt.

Theresa Foks-Appelman (1945) is geregistreerd creatief therapeut met een eigen praktijk. Zij studeerde Sandplay therapie, een methode die berust op de Jungiaanse analytische psychologie van de International Society for Sandplay Therapy (ISST). Zij heeft jarenlang cursussen gegeven over de betekenis van kindertekeningen. Meer informatie hierover vindt u op www.kindertherapie.8m.com.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Kinderen geven tekens"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789059720503
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 161
Datum van uitgave: 2005-05-25
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Kinderen geven tekens full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Kinderen geven tekens epub, download Kinderen geven tekens pdf gratis, download Kinderen geven tekens zonder registratie, Kinderen geven tekens volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir