Kierkegaard in gewone taal - Geert Jan Blanken

Download Kierkegaard in gewone taal in pdf gratis

Je staat op het punt om Kierkegaard in gewone taal in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Geert Jan Blanken dat is gepubliceerd op 2020-11-27. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789043534550. Het heeft 256 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Dit boek biedt een toegankelijke benadering van Kierkegaards complexe gedachten door zijn toespraken in eenvoudiger taal te presenteren.

De Deense denker Søren Kierkegaard spreekt met zijn unieke stijl en scherpe inzichten nog steeds tot de verbeelding. Hij is briljant, maar zijn teksten zijn moeilijk. In dit boek zijn een aantal van Kierkegaards toespraken in eenvoudiger taal omgezet en ingekort. Daardoor zijn ze aanmerkelijk makkelijker te lezen dan de oorspronkelijke teksten. Toch zijn de teksten niet eenvoudig. Dat zou namelijk geen recht doen aan Kierkegaard en aan de thema’s waarover hij schrijft. Lezen en nadenken over de grote levensvragen vraagt een inspanning, die ook voor dit boek nodig zal zijn. Maar voor de lezer die zich daartoe zet, brengt dit boek de rijke en inspirerende gedachtewereld van Søren Kierkegaard een stuk dichterbij.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Kierkegaard in gewone taal"
Auteur van het boek: Geert Jan Blanken
ISBN: 9789043534550
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 256
Datum van uitgave: 2020-11-27
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Kierkegaard in gewone taal full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Kierkegaard in gewone taal epub, download Kierkegaard in gewone taal pdf gratis, download Kierkegaard in gewone taal zonder registratie, Kierkegaard in gewone taal volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir