Kapitaal en ideologie -

Download Kapitaal en ideologie in pdf gratis

Je staat op het punt om Kapitaal en ideologie in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2020-02-14. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789044543179. Het heeft 1136 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Het denken over markt, winst en kapitaal is gebaseerd op historische concepten die afhangen van keuzes en opvattingen, niet van wetmatigheden. In zijn nieuwe meesterwerk onderzoekt Piketty de ideeën die eeuwenlang aan de basis lagen van ongelijkheid en het leven van de mensheid hebben bepaald: ideologische stromingen die hebben geleid tot slavernij, kolonialisme, communisme en hyperkapitalisme.

Hoe we kunnen breken met het fatalisme, de voedingsbodem voor de huidige buitensporige identiteitspolitiek? Volgens Piketty is er een alternatief: het participatief socialisme, een ideologie van gelijkheid, maatschappelijk eigendom, onderwijs en het delen van kennis en macht.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Kapitaal en ideologie"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789044543179
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 1136
Datum van uitgave: 2020-02-14
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Kapitaal en ideologie full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Kapitaal en ideologie epub, download Kapitaal en ideologie pdf gratis, download Kapitaal en ideologie zonder registratie, Kapitaal en ideologie volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir