Jurassic world -

Download Jurassic world in pdf gratis

Je staat op het punt om Jurassic world in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2021-06-28. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789021029412. Het heeft 816 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Jurassic World bevat twee tijdloze pageturners vol mysterieuze wetenschap, spanning en avontuur. Op sensationele wijze schetst Crichton de ingrijpende gevolgen van nieuwe wetenschappelijke technieken.

(POD) Jurassic Park en The Lost World van Michael Crichton, waarop de gelijknamige blockbusterfilms van Steven Spielberg gebaseerd zijn, nu samen in één razend spannend boek! Crichton is een van de grondleggers van de moderne technothriller en schiep met Jurassic World twee hoogtepunten in de hedendaagse popcultuur. Jurassic Park Met de uitvinding van een verbijsterende techniek om DNA van dinosauriërs te klonen en weer tot leven te wekken, zijn de wildste fantasieën van de mens werkelijkheid geworden: dieren die al eeuwen uitgestorven waren, dwalen weer rond in Jurassic Park, en iedereen kan ze komen bekijken – tegen een prijs. Totdat er iets misgaat… The Lost world Zes jaar na de catastrofale ontwikkelingen rondom Jurassic Park doen er hardnekkige geruchten de ronde dat er op diverse plaatsen in Midden-Amerika onbekende beesten zijn gesignaleerd. Aangetrokken door het vooruitzicht op nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen en experimenten, besluit de briljante, maar arrogante paleontoloog Richard Levine een expeditie te organiseren naar een eilandje voor de kust van Costa Rica. ‘Crichton is een meesterverteller.’ Time Michael Crichton schreef ook de blockbusters Airframe, Disclosure, Tijdlijn, Dodelijke afdaling en Zero Cool, en de tv-serie ER. Dertien boeken werden verfilmd en ze zijn in zesendertig talen vertaald. Crichton overleed in 2008.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Jurassic world"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789021029412
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 816
Datum van uitgave: 2021-06-28
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Technologie

Waar wacht je nog op om Jurassic world full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Jurassic world epub, download Jurassic world pdf gratis, download Jurassic world zonder registratie, Jurassic world volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir