INVESTEREN IN DE TWEEDE HELFT VAN JE LEVEN - Michael Van Droogenbroeck

Download INVESTEREN IN DE TWEEDE HELFT VAN JE LEVEN in pdf gratis

Je staat op het punt om INVESTEREN IN DE TWEEDE HELFT VAN JE LEVEN in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Michael Van Droogenbroeck dat is gepubliceerd op 2020-10-06. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789401472623. Het heeft 336 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

'We vonden dat er iets ontbrak. Een boek dat helder en eerlijk uitlegt waarin je je geld kunt investeren. Dat niet focust op één concrete manier, maar het hele pakket in ogenschouw neemt. En dat niet zomaar gouden tips belooft, maar ook de mogelijke risico’s bespreekt. Want enkel dan kun je goede investeringskeuzes maken, volgens je eigen verwachtingen en mogelijkheden.'
Ewald Pironet en Michaël Van Droogenbroeck

Vanaf de tweede helft van je leven kun je vaak iets meer opzijzetten. Maar een spaarrekening rendeert niet, zegt men. Klopt dat? Hoe vind je dan je weg in alle spaar- en beleggingsopties? Hoe weet je wat er bij je past en hoe begin je eraan? Hoeveel heb je nodig voor je oude dag, en hoe zorg je dat er ook wat overblijft voor je kinderen en kleinkinderen?

  • Breed overzicht van alle spaar- en investeringsmogelijkheden, onder meer spaarrekeningen en verzekeringen, aandelen en obligaties, vastgoed, bitcoin, goud en kunst.
  • Met getuigenissen van bekende Vlamingen, van Meyrem Almaci en Luc Appermont over Paul De Grauwe en Kamagurka tot Jacques Vermeire, Fons Verplaetse en Ben Weyts.
  • Met aandacht voor zeepbellen, praatjesmakers en fraudeurs.
  • Met coronatest: welke invloed heeft de zwaarste recessie sinds de jaren 1930 op elke investeringsvorm?

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "INVESTEREN IN DE TWEEDE HELFT VAN JE LEVEN"
Auteur van het boek: Michael Van Droogenbroeck
ISBN: 9789401472623
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 336
Datum van uitgave: 2020-10-06
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om INVESTEREN IN DE TWEEDE HELFT VAN JE LEVEN full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
INVESTEREN IN DE TWEEDE HELFT VAN JE LEVEN epub, download INVESTEREN IN DE TWEEDE HELFT VAN JE LEVEN pdf gratis, download INVESTEREN IN DE TWEEDE HELFT VAN JE LEVEN zonder registratie, INVESTEREN IN DE TWEEDE HELFT VAN JE LEVEN volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir