Intentie - Het intentie-effect - Ananto Dirksen

Download Intentie - Het intentie-effect in pdf gratis

Je staat op het punt om Intentie - Het intentie-effect in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Ananto Dirksen dat is gepubliceerd op 2017-12-12. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020212112. Het heeft 256 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Lynne McTaggart deelt de resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek op het gebied van gedachtekracht en maakt duidelijk: met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten.

In 'Het Intentie-effect: The Power of Eight' onthult Lynne McTaggart, bekend van 'Het Veld' en 'Het Intentie-experiment', de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht. Met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld positief te veranderen.

Dat effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine groep. Vandaar 'The Power of Eight', hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken. Lynne was zelf verrast van het enorme potentieel van het werken in kleine groepen: er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde van het spiegeleffect.

In 'Het Intentie-effect: The Power of Eight' geeft Lynne McTaggart wetenschappelijke context aan alle wonderen die ze aanschouwde. Ze dook in de geschiedenis van het fenomeen gedachtekracht en organiseerde een grote onafhankelijke wetenschappelijke studie met 'Power of Eight' groepen om aan te kunnen tonen waarom positieve gedachtekracht bundelen in kleine groepen de snelweg is naar geluk.

Lynne McTaggart geeft je in dit boek niet alleen honderden inspirerende voorbeelden, maar vooral ook alle tools om zelf aan de slag te gaan met de energie die we allemaal in ons hebben. Wat je met je gedachten voor anderen wenst, komt met nog veel meer kracht naar jezelf terug!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Intentie - Het intentie-effect"
Auteur van het boek: Ananto Dirksen
ISBN: 9789020212112
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 256
Datum van uitgave: 2017-12-12
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Intentie - Het intentie-effect full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Intentie - Het intentie-effect epub, download Intentie - Het intentie-effect pdf gratis, download Intentie - Het intentie-effect zonder registratie, Intentie - Het intentie-effect volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir