Ik voel me zo - Sabine Klaver

Download Ik voel me zo in pdf gratis

Je staat op het punt om Ik voel me zo in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Sabine Klaver dat is gepubliceerd op 2023-06-14. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789400514904. Het heeft 344 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Een verfrissend en taboedoorbrekend boek voor iedereen die worstelt met dit overweldigende leven en een tegengeluid op alle zelfhulpboeken die een snelle weg naar een mentaal gezond leven beloven

Sabine Klaver werkt als psycholoog, maar dan belandt ze zelf aan de andere kant: ze gaat in therapie. Ze voelt zich als de tandarts met het slechte gebit. In haar therapieproces leert ze haar emoties toe te laten en net zo goed voor zichzelf te zorgen als ze anderen helpt te doen. Aan de hand van de sessies met haar cliënten en met haar eigen therapeut geeft ze antwoord op de vragen ‘Wat voel ik?’, ‘Waarom voel ik het?’ en ‘Wat kan ik doen?’.
Op deze openhartige en intieme reis krijg je als lezer inzicht in je eigen gevoel en hoe je daar goed voor kunt zorgen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Ik voel me zo"
Auteur van het boek: Sabine Klaver
ISBN: 9789400514904
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 344
Datum van uitgave: 2023-06-14
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Ik voel me zo full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Ik voel me zo epub, download Ik voel me zo pdf gratis, download Ik voel me zo zonder registratie, Ik voel me zo volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir