Ik vind je lief - Mark Verhees

Download Ik vind je lief in pdf gratis

Je staat op het punt om Ik vind je lief in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Mark Verhees dat is gepubliceerd op 2017-07-18. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789082155839. Het heeft 64 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die je dierbaar is? Dit prachtige Ik vind je lief boekje bevat de meest populaire spreuken van Voor Positiviteit. Met spreuken over vriendschap, liefde voor elkaar, over hoe geweldig je de ander vindt en dat je hem of haar het allerbeste gunt. Inclusief fijne gelukstips. Hartverwarmend voor degene die het mag ontvangen! Zolang de voorraad strekt ontvang je ook een schitterende kaart met de spreuk: Voor het geval niemand het je vandaag verteld heeft, je bent geweldig, prachtig, uniek.

* kleurrijke illustraties
* vol met spreuken en gelukstips
* met ruimte voor persoonlijke boodschap
* inclusief handig leeslint
* formaat: 14 x 14 cm

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Ik vind je lief"
Auteur van het boek: Mark Verhees
ISBN: 9789082155839
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 64
Datum van uitgave: 2017-07-18
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Ik vind je lief full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Ik vind je lief epub, download Ik vind je lief pdf gratis, download Ik vind je lief zonder registratie, Ik vind je lief volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir