Ik moest doodgaan om mezelf te genezen -

Download Ik moest doodgaan om mezelf te genezen in pdf gratis

Je staat op het punt om Ik moest doodgaan om mezelf te genezen in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2012-10-09. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789000314614. Het heeft 304 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Na coma genezen van kanker.

In dit indrukwekkende boek vertelt Anita Moorjani hoe haar lichaam het jarenlange gevecht tegen kanker aan het verliezen was. Terwijl haar organen er een voor een mee stoppen en Anita in een coma wegzakt, krijgt ze een buitengewone bijna-doodervaring waarbij ze haar leven en de negatieve patronen die voor haar ziekte hadden gezorgd in alle helderheid doorziet. Volkomen onverwacht komt Anita weer uit de coma en blijkt dat de kanker volledig uit haar lichaam verdwenen is. Een paar weken later kan ze het ziekenhuis verlaten en wordt het haar duidelijk dat ze dit opmerkelijke verhaal met de wereld moet delen. In dit boek beschrijft ze haar inzichten en ervaringen over ziekte, negatieve gedachten, gezondheid, liefde en genezing.

Anita Moorjani is geboren in Singapore uit Indische ouders en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Hong Kong. Ze heeft jarenlang in het zakenleven gewerkt tot ze in april 2002 werd gediagnosticeerd met terminale kanker. Haar bijzondere genezing in 2006 heeft haar leven enorm veranderd. Anita Moorjani houdt zich nu vooral bezig met het delen van de inzichten die ze kreeg door haar bijna-doodervaring.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Ik moest doodgaan om mezelf te genezen"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789000314614
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 304
Datum van uitgave: 2012-10-09
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Ik moest doodgaan om mezelf te genezen full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Ik moest doodgaan om mezelf te genezen epub, download Ik moest doodgaan om mezelf te genezen pdf gratis, download Ik moest doodgaan om mezelf te genezen zonder registratie, Ik moest doodgaan om mezelf te genezen volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir