Ik maak het uit! - Catherine Price

Download Ik maak het uit! in pdf gratis

Je staat op het punt om Ik maak het uit! in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Catherine Price dat is gepubliceerd op 2018-03-19. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789047011279. Het heeft 176 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Een stappenplan om een gezonde relatie met je telefoon op te bouwen. Catherine Price beschrijft de gevolgen van je smartphonegebruik op je brein, aandacht en geheugen.

Is je telefoon het eerste wat je oppakt als je wakker wordt, en het laatste wat je neerlegt voor het slapengaan? Wat begon als een belofte van efficiëntie en tijdsbesparing blijkt ons geheugen, onze focus en ons denkvermogen aan te tasten. Misschien wil je wel minder tijd aan je telefoon besteden, maar weet je niet waar je moet beginnen. Catherine Price biedt een praktisch en uitvoerbaar plan om het uit te maken met je telefoon en vervolgens weer bij te leggen. In 30 dagen vorm je een nieuwe, gezonde relatie.

Zet je doelen en prioriteiten dus weer op scherp, bekijk je app- en mailgebruik kritisch en neem afstand. Leer dan nieuwe gewoontes aan die je doelen ondersteunen en word weer de baas over je eigen tijd!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Ik maak het uit!"
Auteur van het boek: Catherine Price
ISBN: 9789047011279
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 176
Datum van uitgave: 2018-03-19
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Ik maak het uit! full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Ik maak het uit! epub, download Ik maak het uit! pdf gratis, download Ik maak het uit! zonder registratie, Ik maak het uit! volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir