Ik ben geweldig al denk ik van niet - Derk Bothe

Download Ik ben geweldig al denk ik van niet in pdf gratis

Je staat op het punt om Ik ben geweldig al denk ik van niet in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Derk Bothe dat is gepubliceerd op 2021-12-13. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789083192888. Het heeft 176 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

HET LEZEN VAN DIT BOEK ZAL JOUW VISIE OP JEZELF ÉN JOUW INVLOED OP DE WERELD VOOR ALTIJD VERANDEREN.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: er is helemaal niets mis met jou. En toch denk je vast weleens van wel: ik kan het niet, ik hoor er niet bij, het is allemaal mijn schuld, ik sta er alleen voor, ik ben niet goed genoeg.

HERKENBAAR?
Deze gedachten maken je leven ingewikkelder dan nodig. Gedachten creëren immers jouw wereld.

Dit boek is bestemd voor jou als jij ten diepste weet dat je helemaal oké bent. Het is bedoeld als hulpmiddel op de momenten dat je van die waarheid afgedreven bent en daarnaartoe terug wilt. Om vanuit een diepe wens én zelfvertrouwen jouw wereld vorm te geven.

Leer bewust kiezen voor jouw geluk. Een keuze tussen eenheid ‘IK1’ en tweestrijd ‘IK2’. Jij mag kiezen.

Je bent zo gelukkig als jij besluit te zijn.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Ik ben geweldig al denk ik van niet"
Auteur van het boek: Derk Bothe
ISBN: 9789083192888
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 176
Datum van uitgave: 2021-12-13
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Ik ben geweldig al denk ik van niet full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Ik ben geweldig al denk ik van niet epub, download Ik ben geweldig al denk ik van niet pdf gratis, download Ik ben geweldig al denk ik van niet zonder registratie, Ik ben geweldig al denk ik van niet volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir