Iedereen ruimtevaarder - Nancy Vermeulen

Download Iedereen ruimtevaarder in pdf gratis

Je staat op het punt om Iedereen ruimtevaarder in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Nancy Vermeulen dat is gepubliceerd op 2021-04-20. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789401475501. Het heeft 246 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

WORDEN WIJ BINNENKORT ALLEMAAL RUIMTEVAARDERS?

Volgens Nancy Vermeulen staat dat buiten kijf, nu we ons aan de vooravond bevinden van een heuse ruimterevolutie. Die zal zich niet voltrekken van vandaag op morgen, maar dankzij de combinatie van toptechnologie en topwetenschap en de opkomende rol van de commerciële ruimtevaart ligt dat de volgende decennia wel binnen handbereik. De doorbraken in bemande en onbemande ruimtevaart volgen elkaar in snel tempo op en de innovaties van nieuwe spelers brengen de hele sector in een stroomversnelling. We keren binnenkort terug naar de Maan, we maken ons klaar voor een verdere verkenning van Mars en we dromen hardop van commerciële mijnbouw in de ruimte. The sky is no longer the limit.

Wat houdt ons nog tegen om een echte planeetvarende soort te worden? Welke uitdagingen wachten ons buiten de dampkring? Waarom is het cruciaal dat we vandaag investeren in ruimtevaart als we onze toekomst op lange termijn veilig willen stellen, in de ruimte maar evengoed op Aarde? Zullen we erin slagen in het belang van de hele mensheid te handelen, of vervallen we als vanouds in hebzucht en politiek machtsvertoon?

In dit blikverruimende boek beantwoordt ruimteambassadeur Nancy Vermeulen al die vragen vanuit een wetenschappelijke, maar ook historische, maatschappijkritische en zelfs filosofische invalshoek. Haar eigen passie voor de ruimte en haar bijzondere levensverhaal lopen er als een rode draad doorheen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Iedereen ruimtevaarder"
Auteur van het boek: Nancy Vermeulen
ISBN: 9789401475501
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 246
Datum van uitgave: 2021-04-20
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Technologie

Waar wacht je nog op om Iedereen ruimtevaarder full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Iedereen ruimtevaarder epub, download Iedereen ruimtevaarder pdf gratis, download Iedereen ruimtevaarder zonder registratie, Iedereen ruimtevaarder volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir