Identiteit -

Download Identiteit in pdf gratis

Je staat op het punt om Identiteit in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2022-03-24. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789403148311. Het heeft 272 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Maatschappelijke veranderingen hebben gezorgd voor een veranderd ik-gevoel. Paul Verhaeghe onderzoekt de effecten van dertig jaar neoliberalisme, vrijemarktwerking, privatisering en de relatie tussen de maakbare samenleving en onze identiteit. Wie wij zijn wordt zoals altijd bepaald door de context waarin wij leven. Die context bepaalt op dit moment: wie geen succes heeft zal ziek zijn. De dwang tot succes en geluk blijkt een keerzijde te hebben: het leidt tot verlies aan zelfbesef, tot desoriëntatie en vertwijfeling. De mens is eenzamer dan ooit. De liefde is moeilijk te bereiken en betekenisvol leven is diepgaand problematisch geworden.

Vanuit zijn klinische ervaring als psychotherapeut laat Verhaeghe zien hoezeer de veranderde maatschappij doorwerkt in de hedendaagse individuele psychische problemen. Mensen komen met andere psychische klachten bij de psychiater dan voorheen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Identiteit"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789403148311
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 272
Datum van uitgave: 2022-03-24
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Identiteit full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Identiteit epub, download Identiteit pdf gratis, download Identiteit zonder registratie, Identiteit volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir