IBCT relatietherapie -

Download IBCT relatietherapie in pdf gratis

Je staat op het punt om IBCT relatietherapie in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2020-09-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789024430635. Het heeft 208 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Met voorwoord van Andrew Christensen – een van de Amerikaanse grondleggers van IBCT Hoe help je partners elkaar beter begrijpen en effectiever met elkaar communiceren? Wat kan je doen om stellen te begeleiden richting een betere relatie? Dit boek biedt professionals die relatietherapie geven een nieuwe methode: Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT), een vorm van relatietherapie gebaseerd op de derde generatie cognitieve gedragstherapie. In tien sessies leren partners om onderlinge verschillen te accepteren of tolereren, hun relatie een positieve injectie te geven, verbeteren ze patronen in de communicatie en gaan ze aan de slag met probleemoplossingstraining. Nieuw in Nederland Oorspronkelijk ontwikkeld in Amerika, verovert IBCT met dit boek nu ook Nederland. Volgens IBCT komen veel relatieproblemen voort uit verschillen tussen partners die zij niet goed kunnen accepteren. Partners verzanden hierdoor in een strijd tegen elkaar, in plaats van dat ze samen de problemen van het leven aanpakken. In tegenstelling tot andere vormen van relatietherapie helpt IBCT stellen daarom om elkaar eerst beter te begrijpen en onderlinge verschillen – waar mogelijk – te accepteren. Daarna wordt gewerkt aan wat stellen wél kunnen en willen veranderen. Deze combinatie van acceptatie en verandering is uniek aan en kenmerkend voor IBCT. De werkwijze en effectiviteit van IBCT kan rekenen op stevige wetenschappelijke evidentie. IBCT relatietherapie in 10 sessies Dit behandelprotocol biedt de professional een duidelijke methode, concrete technieken en vele oefeningen die tijdens en na sessies kunnen worden ingezet. In de praktijk blijkt bovendien dat veel professionals zich de methode relatief makkelijk eigen maken en het ze daadwerkelijk helpt om stappen te maken met stellen. Meer informatie over IBCT, supervisie, en reguliere en online trainingen vind je op www.ibt-academie.nl.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "IBCT relatietherapie"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789024430635
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 208
Datum van uitgave: 2020-09-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om IBCT relatietherapie full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
IBCT relatietherapie epub, download IBCT relatietherapie pdf gratis, download IBCT relatietherapie zonder registratie, IBCT relatietherapie volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir