Hygge - Meik Wiking

Download Hygge in pdf gratis

Je staat op het punt om Hygge in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Meik Wiking dat is gepubliceerd op 2016-10-11. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789400508187. Het heeft 288 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Het Deense woord hygge is zo’n woord dat niet direct te vertalen is, maar iets betekent als comfort, warmte, saamhorigheid.

Hygge is het gevoel dat je krijgt als je met warme gebreide sokken aan met je partner op de bank knuffelt, voor het haardvuur terwijl het buiten donker, koud en stormachtig weer is. Of dat gevoel wanneer je met je beste vrienden samen thuis eet en een goed gesprek hebt bij kaarslicht. Het is dat niet te beschrijven gevoel dat je ervaart als het licht dat ’s ochtend door je slaapkamerraam valt precies goed is.

Denemarken is het gelukkigste land ter wereld. Meik Wiking dicht dit grotendeels toe aan hygge, de Deense mentaliteit voor het leven. Denen focussen zich op de dingen die er echt toe doen, zoals quality time met vrienden en familie, en genieten van de goede dingen in het leven. In zijn boek Hygge vind je praktische stappen en tips om zelf meer hygge te leven, ondersteund door Meik Wikings onderzoek aan het Happiness Research Institute. Omarm hygge en word gelukkiger!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Hygge"
Auteur van het boek: Meik Wiking
ISBN: 9789400508187
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 288
Datum van uitgave: 2016-10-11
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Hygge full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Hygge epub, download Hygge pdf gratis, download Hygge zonder registratie, Hygge volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir