Hulpwaaier TOS -

Download Hulpwaaier TOS in pdf gratis

Je staat op het punt om Hulpwaaier TOS in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2017-01-09. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789491806988. Het heeft pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Ongeveer 5 procent van de kinderen heeft een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Kinderen met een TOS hebben een normale intelligentie, maar veel moeite met het uiten en begrijpen van taal. Kinderen die de taal niet goed beheersen kunnen informatie minder goed verwerken en onthouden en hebben daardoor moeite met leren. Ook kunnen ze vaak niet goed verwoorden wat ze voelen en denken en slecht begrijpen wat een ander bedoelt; hierdoor zijn ze sociaal-emotioneel kwetsbaar.
De Hulpwaaier TOS is een naslagwerk voor professionals in zorg en onderwijs en voor gebruik thuis. In overzichtelijke secties wordt informatie gegeven over de kenmerken en signalen van TOS, de gevolgen ervan voor de cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling en over diagnostiek, behandeling en prognose. Ook worden tips en strategieën aangereikt voor het stimuleren van de taalontwikkeling en het vergemakkelijken van de communicatie, het leren en het sociaal functioneren.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Hulpwaaier TOS"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789491806988
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's:
Datum van uitgave: 2017-01-09
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Boeken over taal

Waar wacht je nog op om Hulpwaaier TOS full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Hulpwaaier TOS epub, download Hulpwaaier TOS pdf gratis, download Hulpwaaier TOS zonder registratie, Hulpwaaier TOS volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir