Hoogsensitief - Sannie Smit

Download Hoogsensitief in pdf gratis

Je staat op het punt om Hoogsensitief in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Sannie Smit dat is gepubliceerd op 2019-10-10. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789401304467. Het heeft pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Ben jij je bewust van je kwaliteiten? De vragen op de 52 kaarten in de kaartenset 'Hoogsensitief' helpen je om op een speelse en motiverende manier te leren omgaan met je hoogsensitiviteit. Ze inspireren je om de positieve aspecten van hoogsensitiviteit te omarmen en er je voordeel mee te doen.

Trek elke week een kaart uit 'Hoogsensitief' en neem de tijd om de vraag op je in te laten werken. Zoek in het bijbehorende boekje de uitleg op en laat je erdoor inspireren.

Sannie Alblas-Smit is hoogsensitief en heeft een coachingspraktijk voor hoogsensitieve mensen. Ze ziet hoogsensitiviteit als een mooie eigenschap in plaats van een probleem en wil mensen daarom stimuleren om hun hoogsensitieve kwaliteiten vooral te ontwikkelen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Hoogsensitief"
Auteur van het boek: Sannie Smit
ISBN: 9789401304467
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's:
Datum van uitgave: 2019-10-10
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Hoogsensitief full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Hoogsensitief epub, download Hoogsensitief pdf gratis, download Hoogsensitief zonder registratie, Hoogsensitief volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir