Hold Me Tight -

Download Hold Me Tight in pdf gratis

Je staat op het punt om Hold Me Tight in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2011-02-03. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9780749955489. Het heeft 320 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Developed by Dr Sue Johnson over 20 years ago and practised all over the world, EFT has been heralded by Time magazine and the New York Times as the couple therapy with the highest rate of success. Couples who use EFT see a 75 per cent success rate. the therapy programme focuses on the emotional connection of every relationship by de-escalating conflict, creating a safe emotional connection, and strengthening bonds between partners. In HOLD ME TIGHT, EFT pioneer Dr Sue Johnson presents her highly effective therapy model to the general public for the first time. Through case studies from her practice, illuminating advice and practical exercises, couples will learn how to nurture their relationships and ensure a lifetime of love.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Hold Me Tight"
Auteur van het boek:
ISBN: 9780749955489
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 320
Datum van uitgave: 2011-02-03
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Hold Me Tight full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Hold Me Tight epub, download Hold Me Tight pdf gratis, download Hold Me Tight zonder registratie, Hold Me Tight volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir