Hidden potential - Adam Grant

Download Hidden potential in pdf gratis

Je staat op het punt om Hidden potential in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Adam Grant dat is gepubliceerd op 2024-04-16. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789400517271. Het heeft 352 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Bestsellerauteur over het benutten van je verborgen potentieel. Voor lezers van Atomic habits van James Clear, Grip van Rick Pastoor en Outliers van Malcolm Gladwell

We leven in een wereld die geobsedeerd is door talent. We bewonderen getalenteerde studenten, atleten die schijnbaar moeiteloos tot wereldprestaties komen en wonderkinderen in de muziek. Maar het bewonderen van mensen die beginnen met aangeboren voordelen leidt ertoe dat we niet zien wat we zelf zouden kunnen bereiken. We onderschatten hoe goed we zouden kunnen worden als we nieuwe vaardigheden leren. We kunnen allemaal beter worden in het verbeteren van onszelf.

Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en aan de hand van inspirerende verhalen laat Adam Grant zien hoe je jezelf en anderen kunt uitdagen om hoger te mikken en meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Vooruitgang hangt minder af van hoe hard je werkt dan van hoe goed je leert. Groei gaat niet over het genie dat je bezit - het gaat over het karakter dat je ontwikkelt.

Grant onderzoekt hoe je de karaktereigenschappen en motivatiestructuren kunt opbouwen om je eigen potentieel te realiseren. En hoe je systemen kunt ontwerpen om kansen te creëren voor mensen die over het hoofd worden gezien en onderschat.

De talenten en gewoontes van supersterren zijn al vaak beschreven. Dit boek onthult hoe iedereen in staat is om grote dingen te bereken. De echte maatstaf voor je potentieel is niet de hoogte van de piek die je hebt bereikt, maar hoe ver je bent geklommen om daar te komen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Hidden potential"
Auteur van het boek: Adam Grant
ISBN: 9789400517271
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 352
Datum van uitgave: 2024-04-16
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Hidden potential full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Hidden potential epub, download Hidden potential pdf gratis, download Hidden potential zonder registratie, Hidden potential volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir