Het wiel van wijsheid - Alberto Villoldo

Download Het wiel van wijsheid in pdf gratis

Je staat op het punt om Het wiel van wijsheid in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Alberto Villoldo dat is gepubliceerd op 2022-07-12. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020219180. Het heeft 208 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In 'Het wiel van wijsheid' reis je met Alberto Villoldo door de vier windrichtingen met behulp van vier archetypische krachtdieren om trauma's te helen en je te bevrijden van je lotsbestemming.

In Het wiel van wijsheid legt sjamanistisch beoefenaar Alberto Villoldo uit dat het medicijnwiel, dat ons al sinds het begin der tijden inspireert, ook een wiel van wijsheid is; een geavanceerd hulpmiddel voor diepgaande transformatie.

De wijsheid van het medicijnwiel bestaat al duizenden jaren. Dit medicijnwiel is een wegwijzer voor spirituele heling door middel van verbinding met Moeder Aarde, de energieën van de natuur en de kosmos. Het medicijnwiel brengt je uiteindelijk bij het wiel van wijsheid: een geavanceerd hulpmiddel voor persoonlijke en planetaire transformatie. Je heelt met het wiel van wijsheid niet alleen je eigen trauma’s, maar ook die van de mensheid als geheel, je heelt de aarde. Een prachtig instrument, zeker wanneer de wereld crisistijden doormaakt die buitengewone interventies vereisen, zoals nu het geval is.

In dit boek leer je werken met het wiel van wijsheid. Je maakt een reis door de vier windrichtingen en krijgt daarbij steun van vier archetypische krachtdieren: de slang – de reis van de genezer, de jaguar – de reis voorbij de dood, de kolibrie – de weg van vreugdevolle wijsheid, en de adelaar – de transcenderende kracht.

Elke stap die je maakt door het wiel van wijsheid bevrijdt je van een lot dat je voor jezelf geaccepteerd hebt; een lot dat je belemmert je bestemming te bereiken als homo luminus, de nieuwe mensensoort die in harmonie leeft met de aarde en met elkaar. Gedurende je reis wordt je een hoeder van de aarde, een rentmeester van het leven. Je krijgt toegang tot krachtige helende energieën waarmee je bijdraagt aan het nieuwe verhaal dat we voor iedereen op aarde aan het creëren zijn.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Het wiel van wijsheid"
Auteur van het boek: Alberto Villoldo
ISBN: 9789020219180
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 208
Datum van uitgave: 2022-07-12
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Het wiel van wijsheid full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Het wiel van wijsheid epub, download Het wiel van wijsheid pdf gratis, download Het wiel van wijsheid zonder registratie, Het wiel van wijsheid volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir