Het Sterrenlicht Orakel - Rebecca Campbell

Download Het Sterrenlicht Orakel in pdf gratis

Je staat op het punt om Het Sterrenlicht Orakel in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Rebecca Campbell dat is gepubliceerd op 2020-11-26. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789085082415. Het heeft 137 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Heb je altijd naar huis verlangd zonder echt te weten wat dit betekent? Dan heb je waarschijnlijk de ziel van een ‘ster’ ben je waarschijnlijk een Sterrenlicht. Deze kaarten helpen je je gevoelens onder woorden te brengen, en brengen je weer in contact met het universum en herinneren je eraan wie je echt bent.

De voorstellingen en teksten op de kaarten zijn gemaakt om Sterrenlichten te helpen de dingen als mens te ervaren, en je hoeft geen Sterrenlicht te zijn, of je hieraan verwant te voelen, om het deck te gebruiken. De kaarten zijn gemaakt voor alle wezens die in het mysterie van de menselijke ervaring zijn geïnteresseerd. Het is mijn diepste wens dat ze je steunen en je herinneren aan wat je vanbinnen voelt, en duidelijk hoort wat je ziel je influistert en deze fluisteringen vol overgave in daden omzet.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Het Sterrenlicht Orakel"
Auteur van het boek: Rebecca Campbell
ISBN: 9789085082415
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 137
Datum van uitgave: 2020-11-26
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Het Sterrenlicht Orakel full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Het Sterrenlicht Orakel epub, download Het Sterrenlicht Orakel pdf gratis, download Het Sterrenlicht Orakel zonder registratie, Het Sterrenlicht Orakel volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir