Het sprekende hart - Louise Hay

Download Het sprekende hart in pdf gratis

Je staat op het punt om Het sprekende hart in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Louise Hay dat is gepubliceerd op 2018-02-06. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020214789. Het heeft 240 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Het sprekende hart van Louise Hay wil je helpen je kwaliteiten te ontdekken om vanuit je eigen kracht de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Het sprekende hart van Louise Hay tilt je op: je wordt er blij van! Als we ons slachtoffer voelen, hebben we de neiging om ons af te zonderen. We voelen pijn en angst en blijven hopen dat iemand ons komt redden en dat hij onze problemen zal oplossen. Dit boek wil je helpen je kwaliteiten te ontdekken, om zo een antwoord te vinden op de uitdagingen van het leven – niet als slachtoffer, maar vanuit je eigen kracht. Je zult merken dat je – als je verbinding maakt met je ‘Innerlijke Zelf’ – een bijdrage kunt leveren aan een betere kwaliteit van je leven.

Het is een mooi gevoel te beseffen dat je niet afhankelijk hoeft te zijn van een ander en dat je het vermogen hebt zelf positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Dat is heerlijk en bevrijdend!

Louise Hay laat haar liefdevolle licht schijnen op situaties waarmee we allemaal te maken hebben en helpt je in je kracht te gaan staan. Het is tijd om te ontwaken en te beseffen dat je veilig bent. Het is mogelijk het nieuwe te omarmen en (nog) gelukkiger te worden! Ben je bereid te ontvangen? Het sprekende hart tilt je op. Je wordt er blij van. Een heerlijk boek, vol met inspirerende teksten, om cadeau te geven of te krijgen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Het sprekende hart"
Auteur van het boek: Louise Hay
ISBN: 9789020214789
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 240
Datum van uitgave: 2018-02-06
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Het sprekende hart full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Het sprekende hart epub, download Het sprekende hart pdf gratis, download Het sprekende hart zonder registratie, Het sprekende hart volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir