Het licht zal je bevrijden -

Download Het licht zal je bevrijden in pdf gratis

Je staat op het punt om Het licht zal je bevrijden in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 1999-01-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789075636284. Het heeft 344 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De grote spirituele kennis van de oude mysterie-scholen was lange tijd voorbehouden aan ingewijden, heiligen, apostelen, mystici, hogepriesters en hogepriesteressen. Volgens de verlichte meesters is nu de tijd aangebroken dat deze kennis voor iedereen beschikbaar kan zijn.

Dr Norma Milanovich, die ook in Nederland reeds enige bekendheid geniet als spreekster, schreef samen met Dr Shirley McCune een gedegen handboek dat de basisconcepten verklaart van transformatie, Karma en menselijke energie. In glasheldere hoofdstukken geeft zij een inzicht in de werking van universele wetten, waarna zij uitvoerig schetst hoe de huidige mens tot persoonlijke transformatie kan komen en tot grote spirituele hoogte kan stijgen.

Dit boek is in het bijzonder geïnspireerd door de meesters Kuthumi en El Morya. Dr Milanovich schreef eerder We, the Arcturians en Sacred Journey to Atlantis en geeft een kwartaalblad uit onder de titel Celestial Voices.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Het licht zal je bevrijden"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789075636284
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 344
Datum van uitgave: 1999-01-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Het licht zal je bevrijden full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Het licht zal je bevrijden epub, download Het licht zal je bevrijden pdf gratis, download Het licht zal je bevrijden zonder registratie, Het licht zal je bevrijden volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir