Het Lenormand spel -

Download Het Lenormand spel in pdf gratis

Je staat op het punt om Het Lenormand spel in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2001-12-06. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789063784997. Het heeft 36 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand
Traditionele symboliek in een moderne zienswijze
36 kaarten in kleur
bindwijze: verpakt in doosje met handleiding
Alleen de kaarten:
prijs: 3,90
ISBN: 978 90 6378 499 7

Zie ook: Set (met boek door Christiane Renner)
prijs: 15,90 ISBN: 978 90 6378 500 0

Hoeveel verschillende versies van dit wereldbekende kaartspel van Mademoiselle Lenormand ooit zijn gemaakt, is niet bekend. Zeker is echter, dat dit er talloze zijn geweest en dat deze voorzien werden van spectaculaire namen zoals Mlle Lenormand's Zigeunerkaarten, De Kaarten van Mlle Lenormand Voorspellen de Toekomst, enz.
Ook zeker is, dat er met ieder nieuw ontwerp méér - nooit door Mademoiselle Lenormand bedoelde - toevoegingen en onjuistheden in het spel zijn geslopen. Een sprekend voorbeeld hiervan is Kaart 3, 'Het Schip', dat in het ene spel een klipper is, in het andere een Spaans Galjoen en in weer een andere versie zelfs een stoomboot... De gebruikte figuren van de troefkaarten geven een goed beeld van de willekeur waarmee werd getracht een extra spannende sfeer aan het spel te geven, zonder daarbij rekening te houden met de periode waarbij het spel moest aansluiten. Zo worden bij enkele uitvoeringen zowel ridders uit de middeleeuwen als musketiers uit de 18e eeuw in één spel afgebeeld ...

In deze, geheel nieuw getekende, versie van de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand heeft de ontwerpster voor het eerst de symboliek zeer beeldend en - belangrijker nog - correct weergegeven, waardoor een spel is ontstaan, dat alle onduidelijkheden wegneemt van deze beroemde (en beruchte) kaarten. Hierdoor zijn de kaarten en hun interpretatie bruikbaarder en toegankelijker dan ooit te voren geworden. Het is dan ook jammer dat Mademoiselle Lenormand zelf deze 36 'nieuwe' kaarten van het zgn. 'Orakel van Lenormand' niet heeft kunnen aanschouwen; de moderne interpretatie van de traditionele symboliek had zeker haar waardering gekregen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Het Lenormand spel"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789063784997
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 36
Datum van uitgave: 2001-12-06
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Het Lenormand spel full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Het Lenormand spel epub, download Het Lenormand spel pdf gratis, download Het Lenormand spel zonder registratie, Het Lenormand spel volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir