Het kind in je een thuis geven - Stefanie Stahl

Download Het kind in je een thuis geven in pdf gratis

Je staat op het punt om Het kind in je een thuis geven in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Stefanie Stahl dat is gepubliceerd op 2018-05-29. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789088401732. Het heeft 224 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Ontdek de enorme kracht van het werken met je innerlijke kind!

Ons innerlijke kind is de optelsom van alle inprentingen uit onze kindertijd. Vooral negatieve en pijnlijke ervaringen hebben zich hardnekkig vastgezet in ons onderbewustzijn. Als volwassene kunnen die ons hinderen bij het ontplooien van ons volledig potentieel, en bepalen onbewust
hoe we relaties aangaan en onderhouden. Dit deel noemt Stefanie Stahl het schaduwkind.

Dit boek leert ons eerst om een liefdevol contact te maken met ons gekwetste schaduwkind. Pas als we daarmee vriendschap sluiten komt het zonnekind te voorschijn – met onze vrolijke en sterke levenskrachten. De vrijmaking van ons zonnekind biedt ons de mogelijkheid om gelukkige relaties aan te gaan en ons leven ten volle te leven.

De talrijke oefeningen en tips in dit boek zijn er op gericht om vrede te sluiten met je innerlijke kind. Ons innerlijke kind moet zich weer thuis voelen, waardoor we een fundamenteel gevoel van zelfvertrouwen ontwikkelen. En dat zorgt voor een heel nieuwe kijk op het leven.

Over de schrijfster:
Psychologe Stefanie Stahl heeft met haar boeken over het innerlijke kind en bindingsangst in Duitsland al honderdduizenden lezers bereikt. Ze heeft een praktijk in Trier, houdt regelmatig lezingen en workshops en wordt vaak door de media geraadpleegd als expert.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Het kind in je een thuis geven"
Auteur van het boek: Stefanie Stahl
ISBN: 9789088401732
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 224
Datum van uitgave: 2018-05-29
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Het kind in je een thuis geven full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Het kind in je een thuis geven epub, download Het kind in je een thuis geven pdf gratis, download Het kind in je een thuis geven zonder registratie, Het kind in je een thuis geven volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir