Het gestolde land - Kristof Smeyers

Download Het gestolde land in pdf gratis

Je staat op het punt om Het gestolde land in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Kristof Smeyers dat is gepubliceerd op 2016-09-16. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789463101806. Het heeft 424 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Ooit was België een van de economische grootmachten die de moderne wereld beheersten. In een eeuw tijd is er echter heel wat veranderd. Twee wereldoorlogen, ettelijke crisissen en technologische revoluties later is België een klein Europees land met een tanende industrie. Het land worstelt met de uitdagingen van de toekomst. Staat de Belgische economie stil?
Om die vraag goed te beantwoorden, moet je het verhaal van de afgelopen eeuw vertellen. Erik Buyst en Kristof Smeyers tonen in Het gestolde land hoe politici, werkgevers en gewone werknemers hebben gereageerd op de grote en kleine schokken van de geschiedenis. Ze beschrijven ook wat die Belgische economie kenmerkt. De Belgische economie, die sowieso al kreupel uit de Eerste Wereldoorlog kwam, werd gaandeweg steeds meer bepaald door trauma's uit het verleden, inkapselwoede en immobilisme. Danst het gestolde België al honderd jaar op een slappe koord?

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Het gestolde land"
Auteur van het boek: Kristof Smeyers
ISBN: 9789463101806
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 424
Datum van uitgave: 2016-09-16
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Het gestolde land full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Het gestolde land epub, download Het gestolde land pdf gratis, download Het gestolde land zonder registratie, Het gestolde land volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir