Het geheugenlabyrint - Rik Vandenberghe

Download Het geheugenlabyrint in pdf gratis

Je staat op het punt om Het geheugenlabyrint in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Rik Vandenberghe dat is gepubliceerd op 2021-09-24. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789401477802. Het heeft 199 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

WANNEER IS VERGEETACHTIGHEID NIET MEER 'NORMAAL'?
KUNNEN WE IN DE TOEKOMST MINDER ALZHEIMER EN DEMENTIE HEBBEN?
HOE GAAN WE OM MET IEMAND DIE VERDWAALT IN HET GEHEUGEN?

Van alle vrouwen van zestig jaar zal één op de vijf dement worden. Voor mannen is dat één op de zeven. Achter die schrikbarende cijfers schuilt voor zowel de persoon met dementie als de nabije omgeving een pijnlijke realiteit die veel vragen oproept. Welke behandeling is nodig? En hoelang duurt het soms onvermijdelijke aftakelingsproces?

In Het geheugenlabyrint brengt neuroloog Rik Vandenberghe op toegankelijke wijze zijn kennis over dementie samen: van het prille begin, wanneer mensen voelen dat het misgaat en medische hulp zoeken, tot aan de diagnose en de verdere begeleiding.

Behalve gebaseerd op persoonlijke ervaringen, is dit boek een encyclopedie van de neurologie die opengaat: dementie vertelt ons ontzettend veel over het geheugen, en hoe we de vaak onbegrijpelijke mechanismen daarin toch kunnen sturen. Nieuwe doorbraken en inzichten in de wetenschap brengen een betere toekomst voor personen met dementie stilaan dichterbij.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Het geheugenlabyrint"
Auteur van het boek: Rik Vandenberghe
ISBN: 9789401477802
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 199
Datum van uitgave: 2021-09-24
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Het geheugenlabyrint full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Het geheugenlabyrint epub, download Het geheugenlabyrint pdf gratis, download Het geheugenlabyrint zonder registratie, Het geheugenlabyrint volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir