Het geheim van Nostradamus -

Download Het geheim van Nostradamus in pdf gratis

Je staat op het punt om Het geheim van Nostradamus in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2010-11-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789059117433. Het heeft 294 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

"Over 500 jaar zal men meer rekening met hem houden, hij die het sieraad was van zijn tijd. Plotseling zal hij een groot licht doen schijnen, dat hen deze eeuw zeer tevreden doet zijn." Met deze woorden in kwatrijn 3.94 van zijn Centuriën voorspelde de ziener Nostradamus dat zijn werk pas in onze eeuw zou worden begrepen en een groot licht zou laten schijnen. Op de weg naar die onthulling heeft historicus Theo Arosius nu een onmisbare stap gezet. Hij is er als eerste op overtuigende wijze in geslaagd de geheime code van Nostradamus te breken en de reeksen van zijn voorspellingen in hun oorspronkelijke volgorde te reconstrueren. Daarmee toont hij aan dat de ziener de geschiedenis van de afgelopen eeuwen nauwkeurig heeft voorspeld. Een constatering die voldoende vertrouwen geeft om de lijnen ook naar de nabije toekomst door te trekken. Dan blijkt zijn belangrijkste boodschap de komst van zowel een nieuwe wereldregering als ook van een nieuwe Messias te zijn.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Het geheim van Nostradamus"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789059117433
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 294
Datum van uitgave: 2010-11-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Het geheim van Nostradamus full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Het geheim van Nostradamus epub, download Het geheim van Nostradamus pdf gratis, download Het geheim van Nostradamus zonder registratie, Het geheim van Nostradamus volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir