Het ACT basisboek - Gijs Jansen

Download Het ACT basisboek in pdf gratis

Je staat op het punt om Het ACT basisboek in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Gijs Jansen dat is gepubliceerd op 2023-10-02. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789462723825. Het heeft 456 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Het basisboek voor professionals over Acceptance and Commiment Therapy (ACT) met Relational Frame Theory (RFT) als theoretische ondergrond.

De psychologie ondergaat een roze revolutie. Psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en coaches zijn klaar met het labelen van mensen met DSM-diagnoses. Ze erkennen dat de meeste psychische klachten menselijk zijn, invoelbaar en helemaal niet vreemd. Het is hoog tijd voor een moderne psychologie die mensen aanspreekt op hun diepste behoeften en verlangens. Acceptance and Commitment Therapy (ACT) leidt deze kleurrijke parade, met Relational Frame Theory (RFT) als solide theoretisch fundament. In dit basisboek vind je het beste van wat Gijs Jansen in de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld aan oefeningen, metaforen, testen, filmpjes en animaties. Bovendien krijg je gratis toegang tot een uitgebreide online wereld met 25 uur aan video-demonstraties, hand-outs, afbeeldingen en ander materiaal dat je onbeperkt kunt delen met al je cliënten. Je kunt zelfs een geaccrediteerde opleiding van Gijs volgen en een maand lang gratis gebruikmaken van de ACT Guide App. Zo krijg je alles wat je nodig hebt om dit vrolijke gedachtegoed naar op hoog niveau toe te kunnen passen. Laat je verrassen door dit gloednieuwe, buitengewoon complete en uiterst toegankelijke standaardwerk, waarbij jij in de eerste plaats als mens wordt aangesproken, en daarna als professional. Dit in de hoop dat je cliënten dan een menselijke ACT professional tegenover zich zullen zien.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Het ACT basisboek"
Auteur van het boek: Gijs Jansen
ISBN: 9789462723825
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 456
Datum van uitgave: 2023-10-02
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Het ACT basisboek full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Het ACT basisboek epub, download Het ACT basisboek pdf gratis, download Het ACT basisboek zonder registratie, Het ACT basisboek volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir